Oto Bakım Hizmetlerimiz

Araç Yıkama

Çevre koşullarından en çok etkilenen kısım araçların dış yüzeyidir ve belirli aralıklar ile temizliği yapılmayan araçlarda yüzeye yapışan kir ,toz, kuş pisliği ve reçine izleri araç boyasına zarar verir. Araç içerisinde biriken kir ve mikrop için iç-dış yıkama hizmeti ile aracınızı temizletebilirsiniz. Araç yıkama hizmeti ile kullandığımız en üst düzey teknoloji ve deneyimli ekibimiz sayesinde aracınızın ilk günkü gibi temiz olmasını önemseyerek oluşacak değer kayıplarını önlemeyi hedefleriz.

Detaylı Temizlik

Uzun süre süre vakit geçirdiğimiz aracınızın içi, dışardan gelen birçok toz, kir ve bakteriye maruz kalır. Güvenli ve konforlu seyahatler için belli aralıklarla koltuklar, kapı içleri, tavan ve taban döşemeleri, torpido ve tüm plastik aksam, bagaj içleri anti bakteriyel detaylı temizlik ürünleriyle temizlenerek dezenfekte edilir.

Seramik kaplama işleminin adımları sırasıyla;

  1. Uygulama öncesi kullanılmış araçlarda kil ile yüzey temizliği, pasta, cila ve hare yapılarak araç yüzeyi Carshine seramik kaplama için hazırlanır.
  2. Alanında yetkin profesyonellerce herhangi bir alan boş kalmayacak şekilde Carshine Seramik kaplama uygulanır.

Seramik Kaplama

Seramik kaplama; UV ışınları, kılcal çizikler, ağaç reçinesi, kuş ve böcek pislikleri gibi birçok faktöre karşı aracın boyalı yüzeyinin korunmasını sağlar. Uygulamaya başlanmadan önce aracınızda yüzey temizleme, zemin hazırlama ve parlatma işlemleri yapıldıktan sonra seramik kaplama işlemi gerçekleştirilir. Aracınızı uzun süre korumaya alarak, parlak bir görüntü kazandırır. Seramik kaplama uygulaması Carshine kalitesi ile alanında uzman kişiler tarafından yapılır. Carshine seramik kaplama aracınızın boyalı yüzey direncini dış koşulların olumsuz etkilerine karşı güçlendirir ve etkin bir koruma sağlar.

Boya Koruma

  1. Güneş ışığının doğrudan ve devamlı etkisine maruz kalma nedeniyle otomobilin boyalı dış yüzey renginde oluşan dalgalanmalar
  2. Yağış, aşırı sıcaklar, havadaki karbondioksit oranı gibi olumsuz hava şartları nedeniyle araç cilasının solması, parlaklığını yitirmesi
  3. Zaman içerisinde gözle görünmeyen toz tabakasının kalınlaşması nedeniyle otomobilinizin renginin matlaşması
  4. Boya yüzeyine yapışmış zift lekeleri
  5. Kuruyan böcek ve kuş pisliği
  6. Ağaç reçinesi kalıntısı

Boya Koruma

Farklı sebeplerle ya da zamanla aracınızın rengini ve parlaklığını kaybetmemesi adına yapılan tüm işlemler boya koruma işlemleridir. Güneş ışınları ağaç reçinesi ve kuş pisliği, yanlış ürün kullanımı gibi birçok faktörün aracınızda yol açacağı renk dalgalanması, leke ve solmalara karşı boya koruma işlemi yapılmalı, oluşacak zararlarda aracınızın değer kaybına uğrayacağı unutulmamalıdır.

boya-koruma

PPF Kaplama Nasıl Uygulanır?

  1. Öncelikle PPF Kaplama uygulanacağı zemin iyice temizlenerek uygulama için hazırlanır. Tüm pürüzler temizlenmelidir.
  2. Tüm temizliği yapılmış ve hareleri giderilmiş yüzeye PPF Kaplama filmi yerleştirilir. Oluşan hava kabarcıkları spatula yardımı ile giderilir.
  3. PPF koruma filminin fazla yerleri kesilerek, aracın ölçülerine uygun hale getirilir. Sıcak hava uygulanarak filmin yüzeye etkin bir biçimde tutunması sağlanır.
  4. Tüm parçalar eksiksiz bir şekilde kontrol edilerek, monte işlemleri tamamlanır ve araç sahibine temiz bir şekilde teslim edilir.
ppf-kaplama

PPF Kaplama

Otomobil yüzeyinde oluşabilecek reçine, kuş pisliği, dolu hasarı, tüm çizik ve taş vuruklarına karşı PPF kaplama en üst düzeyde korumayı sağlar.

Cam Filmi

Araç aksesuarlarında en çok tercih edilenlerden biri cam filmidir. Güneşin zararlı olan UV ışınlarına karşı %90 koruma sağlayarak sizin ve ailenizin (seyahat eden kişilerin) daha konforlu bir yolculuk yapmasını sağlar. Yaz aylarında sıcaklıkların artması ile beraber klima kullanımının yol açtığı yakıt tüketiminin de önüne geçerek ekonomik bir yolculuğu da tercih etmiş olursunuz. Araç içinin görünür olmasını engelleyerek hırsızlık veya oluşacak kazalardan korunmakla birlikte araç içi tüm aksesuar ve eşyalarda renk solması da engellenmiş olur.

Ön Cam Yağmur Kaydırıcı

Araç ön camına uygulanan ön cam yağmur kaydırıcı işleminde kullanılan su itici özellik ile tüm sıvıların cam yüzeyinde dağıtılararak suyun yüzeyde kalmasını engellenir. Aynı zamanda yapılan bu işlemle sileceklerin kullanımı da azalmış olur. Özellikle yağmurlu havalar için ihtiyaç duyacağınız bu hizmet sürücünün görüşünü artırarak, güvenli bir yolculuk yapmanızı sağlar.

Klima Temizliği

Güvenli ve keyifli bir sürüşün diğer unsurlarından biri de araç içindeki klimalardır. Temizliği yapılmamış klimalar kötü kokulara yol açmakla beraber bakteri kaynaklı oluşacak birçok solunum rahatsızlıklarına da sebebiyet verir. Solunan havanın kalitesinden ödün vermemek için düzenli aralıklarla klima temizliği yapılması gereklidir.

klima-temizligi

Ozon ile Araç Sterilizasyonu

Zaman içerisinde araca sinen sigara, nem, küf gibi kötü kokuları ortadan kaldırarak bakteri ve virüs oluşumunu engelleyen sterilizasyon işlemidir. Araç içinde daimi kullanılan alanlarda oluşan mikroplar ve dışarıdan taşınan en küçük zararlı oluşumları bile yok eden ozon ile sterilizasyon temiz bir yaşam alanı sağlayarak güvenli bir yolculuk yapmanızı kolaylaştırır.